Читај ми!

Гамеиро: Тражила ме Барселона, али сам се одлучио за Атлетико

Француски фудбалер Кевин Гамеиро рекао је да је могао да пређе у Барселону, али да се ипак одлучио за Атлетико Мадрид. Гамеиро је после три године проведене у Севиљи летос прешао у Атлетико, иако су медији у Шпанији увелико спекулисали да ће прећи у шпанског првака.

Француски нападач је разрешио дилеме медија и рекао да је сам хтео да пређе у Атлетико.

"Постојала је могућност да пређем у Барселону, али мени је у глави било јасно да желим да идем у Атлетико", рекао је Гамеиро за радио Кадена Копе, а пренео сајт Гол.

Он је казао да би му било тешко да дође до минута за играње поред Лионела Месија, Нејмара и Луиса Суареса, који играју на његовој позицији. Гамеро је рекао и да верује да више одговара Атлетику.

"Ел Чоло (тренер Дијего Симеоне) ме позвао телефоном и рекао ми је да хоће Дијега Косту, али да је то јако тешко, као и да сам ја друга опција. Сада сам у Мадриду и то је најважније", рекао је Гамеиро.

Атлетико је непоражен ове сезоне и тренутно трећи на табели Примере, са два бода мање од лидера Реал Мадрида.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи