Читај ми!

Зидан: Не постоји проблем са Роналдом

Тренер мадридског Реала Зинедин Зидан изјавио је да нема проблем са Кристијаном Роналдом и да је најбољи фудбалер Европе замењен против Лас Палмаса јер му је потребан одморан за дуел Лиге шампиона против Борусије из Дортмунда.

Реал је против Лас Палмаса освојио само бод одигравши 2:2, што је већ друга утакмица за редом у којој није успео да дође до победе.

Зинедин Зидан је у 72. минуту заменио Роналда младим Лукасом Васкезом, а Лас Палмаса је у 85 минуту изједначио на 2:2.

Била је то прва измена Кристијана Роналда у последњих чак седам година, а Португалац је био видно незадовољан када је замењен, мада се не зна да ли због одлуке тренера или лоше игре.

То је и био разлог да се новинари после утакмице заинтересују шта је био разлог његове измене.

"Он је играч који увек жели да буде на терену, али ја морам да мислим о свему. Потребан нам је одморан и свеж за меч против Дортмунда", изјавио је Зидан, а преноси Марка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво