Без победника у градском дербију

Фудбалери Рада и Чукаричког одиграли су у Београду нерешено 1:1, у првој утакмици 10. кола Супер лиге Србије. На стадиону на Бањици гол за Рад постигао је Никола Мараш у 13. минуту, а изједначио је Исмаил Беко Фофана у 54. минуту.

Рад је до предности стигао из прве прилике на утакмици у 13. минуту. Никола Дринчић извео је корнер с десне стране, а на првој стативи лопту је закачио Богдан Младеновић, да би на другој Мараш остао усамљен и главом лопту проследио у мрежу Николе Петрића.

Чукарички је у наставку првог дела игре имао иницијативу, али све до 45. минута и покушаја капитена Игора Матића није упутио шут ка голу ривала.

Наставио је Чукарички с офанзивном игром и у другом полувремену, а Исмаел Фофана је у 48. минуту, после проигравања Саше Јовановића с левог бока, шутирао с око 10 метара, лопта је погодила стативу, а потом и голмана Дарка Дејановића и изашла у корнер.

Гости с Бановог брда су у 54. минуту стигли до изједначења, а стрелац је био Фофана који је с пет метара пласирао лопту у мрежу Рада након убачене лопте Дарка Булатовића с леве стране.

Чукарички је у наставку утакмице имао неколико добрих ситуација пред голом Рада, али није озбиљније успео да угрози гол "грађевинара".

Чукарички је утакмицу завршио са 10 играча пошто је због прекршаја други жути картон добио Лукаш Пјасентин.

Рад је после три везана ремија девети на табели са 12 бодова, а Чукарички је претпоследњи 15. на табели са шест бодова.

Остале утакмице 10. кола играју се у недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи