"Стара дама" однела бодове са Сицилије, Наполи сигуран против Кјева

Фудбалери Јувентуса задржали су прво место на табели италијанског шампионата, пошто су у првој утакмици шестог кола славили у Палерму са 1:0. Наполи савладао Кјево са 2:0 и наставио да притиска "Стару даму".

Фудбалери Јувентуса победили су на гостујућем терену Палермо са 1:0, у утакмици шестог кола италијанског првенства и учврстили се на првом мена табели.

Једини гол на утакмици постигао је фудбалер Палерма Едуардо Голданига у 49. минуту, када га је погодила лопта после шута Данија Алвеша.

Палермо је претрпео трећи пораз у првенству и заузима 16. место на табели са пет бодова.

Црно-бели су тако остварили другу узастопну победу, пету у првенству и први су на табели са 15 бодова,бод више од другопласираног Наполија који је савладао Кјево са 2:0.

Наполитанци су посао завршили у првом полувремену, када су головима Габјадинија и Хамшика створили залиху коју су очували до краја сусрета.

Остали мечеви шестог кола Серије А на програму су у недељу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 25. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи