Звезда одбила Селту, Катаи иде у Москву или у Бергамо?

Фудбалер Црвене звезде (још јако кратко фудбалер Црвене звезде, да будемо прецизни) Александар Катаи рекао је да би у наредних 48 сати требало да потпише уговор са шпанском Селтом. Mеђутим, агенција Бета преноси да је Црвена звезда одбила понуду шпанског клуба.

"Најближа је Селта. Преговори су скоро завршени. Данас или сутра би они требало да пошаљу доктора како би се обавили прегледи, после чега би требало да се заврши уговор", рекао је Катаи.

Он је додао да га радује што ће играти у "вероватно најбољој лиги на свету" - Примери.

"Није могло боље. Примера је вероватно најбоља лига на свету. Ту су Барселона, Реал и Атлетико Мадрид, Валенсија, Севиља, сви знамо какви су то клубови".

Међутим, како сазнаје агенција Бета у клубу из Љутице Богдана, Црвена звезда је одбила понуду Селте за свог најбољег играча.

Звезда је била задовољна понудом, али не и начином исплате 2.750.000 евра, колико је шпански клуб незванично понудио.

Шампион Србије има још две понуде за Катаија, италијанске Аталанте и Локомотиве из Москве, па ће црвено-бели покушати да тог играча продају неком од та два клуба.

Према сазнањима Бете, понуда Локомотиве је финансијски јача и износи око три милиона евра, али ће се клуб у договору са играчем одлучити где ће он наставити каријеру.

Александар Катаи је у Црвену звезду стигао из Олимпијакоса. Он је прошле сезоне био најбољи стрелац Супер лиге Србије са 21 постигнутим голом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи