Шта да урадите када изађете испред голмана? Па салто, наравно...

Колорадо је познат по предивној природи и либералној култури (легализованој марихуани). Фудбал, у овим крајевима познат као сокер, није неопходно популарна занимација у овим крајевима, помислио би неко. Помислио би - и погрешио. Фудбал је најпопуларнији спорт у старосној категорији између 14 и 29 година, и тако је већ извесно време. Када је тако, није необично да се пронађе и један овакав бисер...

На средњошколској утакмици, између Колумбајн Ребелса и Тандер Риџ Гризлиса, млади нападач Дилан Причет-Етнер нашао се у прилици, али и у дилеми. Изашао је сам испред голмана Гризлиса, али је овај, деловало је, био у много бољој позицији да покупи лопту или, макар, уђе у шут и тако спречи гол.

Како ниједан од њих двојице није хтео да попусти или успори, деловало је да је судар неминован. Али онда је Причет-Етнер извео пуни салто, прескочио голмана и дочекао се на ноге. На крају је само лопту послао у празну мрежу.

Нажалост, пре него што је могао да прослави своје импресивно достигнуће, досуђен је офсајд.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи