Божовић: Најбитније је да смо освојили три бода

Tренер Црвене звезде Миодраг Божовић задовољан освајањем три бода у Новом Пазару, након елиминације из Лиге Европа.

"Важна утакмица за нас, били смо у непријатној ситуацији после испадања из Европе и требала нам је победа да наставимо тријумфални низ у домаћем првенству. Уз дужно поштовање према Пазару и без потцењицвања, мислим да смо много бољи тим од њих иако су изгледали добро на данашњој утакмици", рекао је Божовић новинарима у Новом Пазару.

Фудбалери Црвене звезде победили су данас на гостујућем терену Нови Пазар са 4:1 у утакмици седмог кола Супер лиге Србије и остварили шесту узастопну победу.

"Срећом смо брзо повели са 2:0, играли смо чврсто, успели да се одбранимо чак и кад смо остали са играчем мање. Оно што је најбитније успели смо да освојимо три бода", рекао је Божовић.

Када је реч о пеналу досуђеном за црвено-беле, Божовић је рекао да неће коментарисати ништа док не погледа снимак те ситуације.

"Не желим да коментаришем. Дешавају се грешке у фудбалу, у спорту, али мене је зачудила бурна реакција домаћина на досуђен пенал, па чак и да није био. Због тога је утакмица изашла из спортског оквира и претворила се у хаос", рекао је Божовић.

Тренер фудбалера Новог пазара Зоран Марић навео је да је меч имао два дела.

"Црвена звезда је свакако боља, али се стиче утисак да је ова утакмица имала два дела - пре и после пенала, пенала који нас је пореметио и након чега нисмо могли да се опоравимо. Покушавали смо и нисмо успели да успоставимо нашу игру, па чак ни са играчем више, а показатељ колико је Звезда боља што су нам и са играчем мање дали два гола", рекао је Марић.

Он је навео да му је жао због инцидената.

"Жао ми је што је утакмица, која је требало да буде празник фудбала, изашла из спортских оквира и претворила се на нешто што не личи на спорт", рекао је Марић.

Звезда је прва на табели са 19 бодова, а Нови Пазар, који је претрпео други узастопни пораз, заузима 11. место са седам бодова.

У Супер лиги Србије следи двонедељна пауза због обавеза репрезентација у квалификацијама за Светско првенство у Русији 2018. године.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво