Читај ми!

Симеоне: Свака част Роналду, али је Гризман најбољи

Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне рекао да је Антоан Гризман по његовом мишљењу био најбољи фудбалер Европе у прошлој сезони, иако је Кристијану Роналду припала та награда.

"Честитам Роналдо, на тимском и индивидуалном квалитету, освојио је ЕУРО и Лигу шампиона, али сматрам да је Гризман апсолутно био најбољи. Лига шампиона је веома јако такмичење са много снажних тимова, а Бајерн, који смо ми елиминисали, је најачи. Атлетико је играо против знатно тежих противника, а Гризман је баш против њих био сјајан", рекао је Симоне, а преноси шпански Ас.

Управо су Роналдове екипе биле боље од оних за које игра Гризман, прво је Реал у финалу Лиге шампиона славио после пенала против Атлетика, а потом је Португалија у борби за титулу првака Европе савладала Француску у продужецима.

На све то је Роналдо постигао одлучујући гол у пенал серији у финалу Лигу шампиона, док је Француз промашио исти у регуларном току.

Роналдо је у четвртак на свечаности у Монте Карлу други пут изабран за најбољег фудбалера Европе у избору новинара чланица УЕФА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво