Читај ми!

Николић: Меч са Радом је прекретница

Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да су његови играчи схватили да више немају права на грешку и додао да је предстојећа утакмица са Радом прекретница за црно-беле.

"Очекује нас још једна утакмице пред паузу у првенству и противник који је везао три победе у последње три утакмице. Реч је о готово сигурно најискуснијој екипи у нашој лиги у овом тренутку, то је прави такмичарски тим, тим који је оформљен да буде међу првих пет-шест", рекао је Николић новинарима на стадиону Партизана.

Партизан у суботу од 19.00 дочекује Рад у утакмици седмог кола Супер лиге Србије.

Црно-бели су у прошлом колу изгубили од Спартака (1:2) и прекинули низ од две победе па заузимају 11. место на табели са седам бодова. "Грађевинари" су после три узастопна пораза на почетку првенства везали три победе и налазе се на седмом месту на табели са девет бодова.

"С друге стране, ми коначно имамо добру радну недељу иза себе. Играмо на свом стадиону и тражимо победу која нам је преко потребна. Мислим да су сви играчи ове недеље схватили да немају више права на киксеве и да морамо вратимо Партизан на победнички пут", рекао је Николић.

Николић је рекао да се, осим припрема утакмица, као и претходних недаља, бави селекцијом играча.

"Полако тражимо те момке који ће бити прави и који ће моћи да изнесу захтеве Партизана, а то је да Партизан почне да побеђује и да то може да чини у серијама... Ова утакмица је за нас на неки начин прекретница и мислим да су тога сви свесни. Једино што очекујем од играча сутра је препознавање момента, давање максимума у овом моменту, да испразне све што имају у себи и да кроз заједничку игру дођемо до победе", рекао је Николић.

На питање да ли ће бити промена у тиму у односу на меч са Спартаком, Николић је рекао да ће "неких промена бити".

"Право време за неке решевање одређених ствари је пауза која долази после утакмице са Радом. Сада је најбитније да добијемо ову утакмицу", рекао је тренер Партизана.

Последње појачање Партизана је Урош Ђурђевић, па је новинаре занимало да ли ће можда бити у тиму.

"У спорту је све процес, ништа не може да се деси преко ноћи. Урош је у добром стању, добио је позив у младу репрезентацију Србије. Он има неоспоран квалитет у нападу и профил нападача као што је он је потребан Партизану, али не треба нико од њега не треба да очекује да ће у првој утакмици... Може да се деси, али морамо да будемо свесни да ће бити потребно неко време", рекао је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво