Читај ми!

Бака похвалио рад тренера Монтеле

Фудбалер Милана Карлос Бака рекао је да ужива у стилу игре који покушава да наметне нови тренер Винћенцо Монтела, а на неки начин критиковао је методе рада бившег тренера "росо-нера" Синише Михајловића.

Управа Милана отпустила је у априлу, после само 10 месеци, српског тренера Синишу Михајловића и на његово место довела је Винћенца Монтелу.

"Уживам радећи са Монтелом, играмо лоптом, а не морамо само да трчимо... Иначе бисмо радије тренирали са (спринтером) Јусеином Болтом. Овај начин рада ће нам донети офанзивнију игру и имаћемо више прилика", рекао је Бака за Газета дело спорт.

Он је приметио да је прошле године имао мало шанси и да је у свлачионици међу играчима било мање ентузијазма, а како је додао, Монтела је био искрен према њему чак и када га је изоставио са турнеје по САД и рекао му да је боље да остане код куће и тренира.

За Баку је био заинтересован Вест Хем, али је колумбијски нападач одлучио да остане на Сан Сиру. Он је у прошлом колу постигао три гола против Михајловићевог Торина у победи од 3:2.

"Вест Хем сматрам првокласним клубом. Али, одбио сам понуду, пошто морам и да мислим на породицу. Разговарао сам са Галијанијем, пошто сам мислио да је поштено да га упознам са понудом, јер сам чиста особа. Намеравао сам да останем. Рекао ми је да је управа пристала на то да останем у клубу. Драго ми је што сам чуо да сам важан, па могу да кажем навијачима да не брину, да је прелазни рок за мене завршен", рекао је Бака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво