Реми без голова АЗ-а и Војводине у Алкмару

Двомеч је био решен и пре друге те друге половине. АЗ је славио у Новом Саду са 3:0 против Војводине, што је дуел на АФАС стадиону учинило формалношћу – и то не превише динамичном или узбудљивом формалношћу.

Фудбалери Војводине нису се пласирали у Лигу Европа, пошто су у Холандији у реванш утакмици плеј-офа против АЗ Алкмара играли без голова и нису успели да надокнаде прошлонедељни пораз од 3:0 у Новом Саду.

Холанђани су посао завршили пре седам дана на "Карађорђу", па се у другом мечу, барем је такав утисак оставио овај тим, и нису превише трудили да стигну до предности. И поред тога, екипа коју је Партизан два пута савладао у групној фази Европа лиге (па још у саставу који је био јачи за два у то време и понајбоља играча) контролисала је меч свих 90 минута.

Домаћини су имали две добре шансе за постизање гола, које нису искористили, док Новосађани нису озбиљније угрозили гол противника.

Тако је Војводина другу годину заредом у квалификацијама за Лигу Европе стала на последњој препреци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво