Казна за Вождовац због (пре)младог фудбалера, казне и за Партизан и Звезду

Због пропуста на мечу Вождовац - Спартак, када је у игру ушао Филип Ступаревић који није напунио 16 година, Вождовац је кажњен са 350.000 динара, не одузимањем бодова (како је првобитно најављивано), уз објашњење Дисциплинске комисије ФСС-а да је све урађено из нехата.

Представник Вождовца Милош Мирковић кажњен је због овог пропуста са 80.000 динара, а играч Ступаревић са 25.000 динара.

Спортски директор Партизана Ивица Илиев кажњен је са 80.000 динара због коментарисања суђења.

Партизан је због велике количине пиротехничких средстава на мечу са Војводином кажњен са 200.000 динара и једним мечом без публике, условно на годину дана.

Војводина је због инцидената са трибина кажњена са 100.000 динара, а Црвена звезда са 300.000 динара због велике употребе пиротехничких средстава њених навијача у мечевима са Вождовцем и Младошћу у Лучанима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи