ФСС суспендовао нападача на фудбалерку Црвене звезде

Дисциплинска комисија ФСС суспендовала je Драгана Чапељу због шамарања фудбалеркe Невене Миладиновић. Наредне среде биће донета коначна одлука, после изјашњавања Чапеље и ЖФК "Војводина", јавио је репортер Београдске хронике после седнице Комисије.

Комесар за такмичење Супер лиге за жене Момчило Марић поднео је пријаву дисциплинским органима Фудбалског савеза Србије против представника женског фудбалског клуба Војводина Драгана Чапеље због ударања фудбалерке Црвене звезде Невене Миладиновић. Драган Чапеља је ошамарио осамнаестогодишњу фудбалерку Звезде која се радовала после победе над Војводином од 3:1 у Новом Саду.

Како је саопштено на сајту ФСС, Марић је "одмах по сазнању онога што се догодило", током меча у Новом Саду и дуела између ЖФК Војводина - ЖФК Црвена звезда, поднео пријаву дисциплинским органима против Чапеље.

Чапеља је рекао да је био изнервиран радовањем фудбалерки Звезде због чега је ошамарио осамнаестогодишњу Невену Миладиновић.

Фудбалски клуб Војводина оштро је осудио инцидент и саопштио да Чапеља није члан клуба, а да је утакмици присуствовао као представник Женског фудбалског клуба Војводина, који је "потпуно самосталан у свом управљању, финансирању и одабиру запослених".

"Искрено жалимо због онога што се догодило младој фудбалерки и свега кроз шта је прошла њена породица, те апсолутно осуђујемо инцидент који се догодио и који је већ у рукама истражних органа, па ће у складу са тим даље бити процесуиран на суду. Ипак, не можемо дозволити да поменути инцидент баци љагу на углед и име фудбалског клуба Војводина, који није одговоран за понашање функционера других спортских клубова, па чак ни оних који такође носе назив Војводина", наводи се на сајту Војводине.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи