Марадона: Меси нам одласком па повратком "маже очи"

Легендарни аргентински фудбалер Дијего Марадона рекао је да није сигуран да ли је одлазак па брзи повратак Лионела Месија у репрезентацију била варка, како би се замаскирали лоши резултати државног тима.

Меси је у јуну, после пораза у финалу Купа Америке, трећег узастопног неуспеха Аргентине у финалима такмичења, саопштио да се повлачи из репрезентације, али је после разговора са новим селектором Едгардом Баусом, 12. августа саопштио да се враћа у тим.

Марадона није сигуран да ли је цела сага у ствари варка како би се замаскирали неуспеси у финалима Светског првенства 2014. године, Купу Америке 2015. и овогодишњем Купу Америке.

"Не знам да ли је Месијево повлачење из репрезентације намештаљка, како бисмо заборавили на чињеницу да смо изгубили три узастопна финала. Момак је прво рекао да је хтео да одустане, а затим је успео да се предомисли у само неколико недеља", рекао је Марадона за радио Ла Ред.

Меси ће тако бити на располагању селектору за утакмице са Уругвајем 1. септембра и пет дана касније против Венецуеле, у квалификацијама за Светско првенство у Русији 2018. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи