Катаи: Пласман на Мундијал лек за српски фудбал

Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да би пласман репрезентације Србије на Светско првенство 2018. године могао да буде лек за све ране српског фудбала.

"Мислим да може да буде лек, искрено. Пред нама је нови почетак, уверен сам да имамо квалитет, а одлазак у Русију вратио би веру у фудбал и имао позитивног утицаја на многе ствари", рекао је Катаи за сајт Фудбалског савеза Србије.

Квалификације за Светско првенство почињу 5. септембра, а први противник Србији биће Ирска.

"У прошлости је било ствари које желимо сви да заборавимо или архивирамо, а сада је важно да останемо позитивни и гледамо у будућност. Сви желимо исто, очекујемо исто, а то је повратак на велику сцену и одлазак Србије у Русију", рекао је он.

Србија ће, осим против Ирске, у квалификацијама играти још против Велса, Аустрије, Молдавије и Грузије. Катаи је навео да у Групи Д нема изразитог фаворита.

"Аустрију, Велс и Ирску гледали смо и на минулом Европском првенству у Француској, довољно да се уверимо да никоме неће бити лако. Са свима можемо да играмо и сами смо господари своје судбине", рекао је Катаи.

Катаи је једини је репрезентативац из Супер лиге на списку селектора Славољуба Муслина за меч против Ирске на старту квалификација за Светско првенство у Русији.

Он је навео да га је тај позив обрадовао.

"Искрено, јесте, али зато ме и више обрадовао. И не кријем да ми много значи. Сваки позив у национални тим је привилегија за сваког играча", рекао је капитен Звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи