Војводина у Алкмару, без притиска али на победу

Силовит и, још важније, убедљив био је АЗ Алкмар у Новом Саду пре седам дана. У плеј-офу Лиге Европе савладао је Војводину са 3:0 и тако, практично, обезбедио пролазак у Лигу Европа (где је прошле године, у групној фази, два пута поражен од Партизана). Међутим, пред реванш у Холандији, из редова бело-црвених истичу да предаја није у оптицају...

Фудбалер Војводине Александар Палочевић рекао је да његова екипа без притиска дочекује утакмицу против АЗ Алкмара у баражу за Лигу Европа, где ће покушати да надокнади заостатак од три гола из првог меча.

Фудбалери Војводине отпутовали су у Холандију, где ће у четвртак од 20 часова играти против АЗ Алкмара реванш утакмицу баража за Лигу Европа.

"Док се игра увек има наде, све зависи како почнемо утакмицу. Немамо притисак, они имају резултат. Биће нам тешко да надокнадимо заостатак, али у доброј смо форми и доброј серији, идемо растерећено да се надигравамо. Све би било другачије да смо у првом мечу повели из стопостотних прилика које смо имали. Они су искористили своје шансе, дали нам голове, а то у ствари нису биле ни шансе, него прилике после полуконтре и контре", рекао је Палочевић новинарима на аеродрому "Никола Тесла".

Због повреда у Холандији неће бити Николе Трујића и Уроша Стаменића.

Победник двомеча пласираће се у групну фазу Лиге Европа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара