Бараж за Лигу шампиона, Порто елиминисао Рому

Позната су имена још пет учесника Лиге шампиона. Порто у гостима славио против Роме 3:0 и елиминисао је из елите. У групној фази Лиге шампиона играће још Лудогорец, Монако, Легија и Селтик.

Фудбалери Порта играће ове сезоне у групној фази Лиге шампиона, пошто су у реванш мечу баража савладали Рому у гостима са 3:0. У првом мечу било је 1:1.

Порто је повео већ у осмом минуту голом Фелипеа, да би "вучица" до 50. минута остала са два играче мање на терену, због искључења Де Росија и Емерсона.

Такву ситуацију Порто је знао да искористи и головима Мексиканаца Лајуна и Короне стигао до Лиге шампиона.

Занимљиво је било и у Израелу, где је Хапоел Бир Шеви недостајао један погодак (2:0) да надомести минус против Селтика из првог меча (2:5).

Монако је и у другом мечу славио против Виљареала, овога пута 1:0, док је Лудогорец оставрио пласман у Лигу шампиона одигравши 2:2 са Плзеном (у првом мечу бугарски шампион славио је 2:0).

Легија је до Лиге шампиона стигла после двомеча са Линфилдом. У првом мечу Пољаци су у гостима победили са 2:0, док је у реваншу било 1:1.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво