Читај ми!

Погба и званично потписао за Манчестер јунајтед

Манчестер јунајтед потписао је званично петогодишњи уговор са Полом Погбом. Иако Јунајтед није саопштио цену трансфера, она износи око 105 милиона евра, тако да је Погба постао најскупљи играч света.

Француски репрезентативац има опцију да потпише још једну сезону после истека првих пет.

Он је пре тачно четири године отишао у Јувентус и са торинским клубом је освојио четири титуле.

"Одушевљен сам што сам се вратио у Јунајтед. Ово је увек био клуб који је имао посебно место у мом срцу и стварно се радујем раду за Жозеом Мурињом. Потпуно сам уживао у времену проведеном у Јувентусу и носим неке фантастичне успомене на велики клуб и играче на које гледам као пријатеље. Али, осетио сам да је право време да се вратим на Олд Трафорд", рекао је Погба.

"Увек сам уживао играјући пред овим навијачима и једва чекам да дам свој допринос тиму. Ово је прави клуб за мене да псотигнем све чему сам се надао у фудбалу", додао је он.

Мурињо је казао да је Погба кључни играч новог тима.
"Пол је један од најбољих играча на свету и биће кључни део тима који желим да изградим овде у будућности. Брз, јак је, постиже голове и чита игру много боље него многи играчи који су много старији од њега. Има 23 године и све шансе да узме ту позицију и држи је овде много година. Млад је и наставиће да напредује. Има шансу да буде на челу овог клуба у следећој деценији, па и више од тога", рекао је Мурињо.

За Јувентус је одиграо 124 утакмице и постигао је 28 голова. За Француску је наступао 38 пута и постигао је шест голова. Био је члан тима који је овог лета дошао до финала Европског првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи