Нова победа Младости, Вождовац бољи на Бањици

Потенцијално пријатно изненађење новог шампионата Србије, екипа лучанске Младости, савладала је екипу која је тај епитет понела прошле сезоне, чачански Борац. Вождовац победио Рад на Бањици, Спартак је био бољи од нишког Радничког у Нишу.

Фудбалери Младости из Лучана забележили су и другу победу у Супер лиги ове сезоне, пошто су у Чачку са 1:0 савладали Борац.

Стрелац је био Обиора Одита у 36. минуту. Посао Младости је био олакшан у другом полувремену, када је у 59. минуту искључен један играч домаћег тима.

Суботички Спартак је, после контроверзне утакмице у првом колу, као домаћин у Новом Саду са 3:1 победио Раднички из Ниша.

Стрелци су били Огњен Мудрински у 50, Немања Ћаласан у 52. и Ђорђе Ивановић у 90. минуту, док је за госте у 89. гол дао Саша Стојановић. Раднички је од 52. имао играча мање, после искључења Милоша Живковића.

Спартак ће у трећем колу гостовати Раднику у Сурдулици, док ће Раднички у Нишу играти против Рада.

Јавор и Нови Пазар су у Ивањици играли нерешено 1:1, док је Вождовац у гостима победио Рад са 2:0.

Звезда је у петак победила Металац са 3:1, док ће Напредак сутра дочекати Партизан, Чукарички екипу Рада, а Војводина Бачку.

Резултати и стрелци:

Рад - Вождовац 0:2 (Стојановић 64, Дражић 68)

Јавор - Нови Пазар 1:1 (Гафуров 68. - Тинтор 76)

Спартак - Раднички Ниш 3:1 (Мудрински 50, Ћаласан 53, Ивановић 90+2 - Стојановић 89)

Борац - Младост Лучани 0:1 (Одита 36)

Јуче:

Црвена звезда - Металац 3:1 (Руиз 14, Вијеира 38, Полетановић 68. - Младеновић 87)

Сутра: Напредак - Партизан (19), Војводина - Бачка (20), Чукарички - Радник (20).

Табела: Младост 6, Црвена звезда, Спартак и Вождовац по 4 бода, Металац 3, Раднички Ниш 3, Јавор 2, Радник 1, Напредак 1, Бачка 1, Партизан 1, Нови Пазар 1, Војводина 0, Рад 0, Чукарички 0, Борац 0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара