Воша испустила победу, одлука пада у Белорусији

У првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе, Војводина и Динамо из Минска одиграли нерешено 1:1 у Новом Саду.

Новосађани су пропутили велику прилику да вечерас направе солидну залиху пред реванш, јер су пропустили неколико веома добрих прилика за постизање гола, а на крају су чак испустили и минималну предност.

Војводина је свих 90 минута била много боља, надиграла је противника, али то није материјализовала и довела је себе у ситуацију да стрепи пред реванш.

Велику теренску надмоћ српски суперлигаш је крунисо голом у 29. минуту, када је Синиша Бабић примио лопту на ивици офсајда, сам кренуо према голу и сигурно савладао
Игњатовића.

Изабраници Ненада Лалатовића су и после вођства наставили да нападају и чинило се да је неизбежно да постигну и други погодак, али се то није десило.

Како то обично бива, на крају су кажњени за промашаје, пошто је у 83. минуту Јевген Будник фантастичним ударцем из волеја матирао Кордића.

На стадиону Карађорђе у Новом Саду било је око девет хиљада гледалаца, од чега 20-ак навијача белоруског клуба, који су неколико пута добили аплауз домаће публике због скандирања "Косово је Србија". 

Реванш је на програму за седам дана у Белорусији.

Овако је протекао меч:

21.55 - Крај.

21.42 - ГОООЛ! Будник доноси изједначење гостима и Минска.

20.46 - Полувреме.

20.44 - Бабић је још једном затресао мрежу, али из офсајда, па је гол поништен.

20.30 - ГОООЛ! Синиша Бабић је постигао гол за вођство Војводине.

20.00 - Почео је меч у Новом Саду.

19.30 - Састави тимова. Војводина: Кордић, Милетић, Ковачевић, Пушкарић, Антић, Максимовић, Палочевић, Малбашић, Мелег, Бабић, Трујић. Динамо: Игњатовић, Хабовда, Нојок, Сверчински, Острук, Биков, Коритко, Ротковић, Жуковски, Ел Монир, Контсевој.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара