Томић: Јако смо лоше одиграли, преузимам одговорност

Тренер Партизана Иван Томић рекао је да је његова екипа данашњу утакмицу против Бачке одиграла веома лоше и додао да је спреман да преузме одговорност за лоше резултате.

"Честитам екипи Бачке. Они су у другом полувремену, као и свака екипа која се брани задржавали лопту, али то нема везе... Јако смо лоше одиграли, прво полувреме катастрофално и у том смислу уопште нисам задовољан. Екипа није одреаговала како треба, трећу утакмицу заредом нисмо постигли гол", рекао је Томић после утакмице.

Фудбалери Бачке и Партизана одиграли су вечерас у Новом Саду нерешено 0:0 у утакмици првог кола Супер лиге Србије.

Партизан је тако после двомеча са Заглебјем у квалификацијама за Лигу Европа одиграо и трећу утакмицу у којој није успео да постигне гол. Навијачи црно-белих су на стадиону Карађорђе у Новом Саду у више наврата скандирали: "Управа напоље" и "Томићу одлази".

"Апсолутно сам спреман да поднесем одговорност. Знам шта значи Партизан, знам шта тражи Партизан. Потпуно разумем и навијаче", рекао је Томић.

Тренер Бачке Спасоје Јелачић честитао је својим играчима и свима у клубу освајање првом бода у Супер лиги Србије.

"Морам прво да честитам играчима на фанатичној борби. У другом полувремену смо били притиснути на своју половину, бранили смо се, не могу ништа да заменирим својим играчима. Желим играчима и свим људима у клубу да честитам на великом боду, наш први бод у Супер лиги Србије. Екипи Партизана желим срећу у наставку првенства", рекао је Јелачић.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво