Љајић: Одмах сам прихватио позив Торина, нисам се двоумио

Адем Љајић је истакао да се није двоумио око преласка у Торино и да је пристао на трансфер на први позив клуба чију екипу тренира Синиша Михајловић.

"На први позив Торина сам одмах одговорио да желим да дођем. Разговарао сам о томе са својом породицом и одлука је постала коначна", рекао је Љајић за клупски сајт.

Љајић је недавно прешао у Торино из Роме, иако су медији наводили да српски репрезентативац не жели у тај клуб и да одуговлачи.

Чак је и његов саиграч из репрезентације Ненад Томовић казао да је Љајићева жеља била да му се придружи у Фиорентини.

Ипак, Љајић је потписао уговор са Торином, клубом у ком ће га тренирати Синиша Михајловић, који га је избацио из репрезентације док је био селектор јер играч није желео да пева химну Србије.

"Веома добро познајем Михајловића, са којим сам сарађивао у Фиорентини и репрезентацији Србије, тако да имамо добар однос. Он је особа која у лице говори оно што мисли, а ја сам исти као он", навео је Љајић на представљању у Торину.

Љајић је захвалио председнику клуба Урбану Каиру који је, како је навео фудбалер, снажно желео да га доведе.

"Знам да могу много да пружим овом тиму ако будем био у доброј форми. Свиђају ми се клубови где постоји велики притисак и људи очекују важне резултате. Не плашим се", рекао је Љајић.

Некадашњем фудбалеру Партизана ће Торино бити четврти клуб у Италији, после Фиорентине, Роме и Интера, у коме је провео прошлу сезону.

Што се тиче самог такмичења за "бикове", Синиша Михајловић је рекао да његов клуб има тежак распоред у Серији А и да му није пријатно што ће сезону почети у гостима.

"Увек је тешко да се у јулу коментарише распоред утакмица. Мораћемо да почнемо јако јер нас већ од петог кола чека низ тешких мечева", рекао је Михајловић италијанским медијима.

Михајловићева екипа ће сезону почети у гостима против Милана, клуба који је Михајловић водио пре него што је преузео Торино.

"Надао сам се да ћемо прву утакмицу играти на свом стадиону, пошто сам видео да је Торино прошлу сезону почео у гостима. Изненађен сам, самим тим што је Милан јак тим", казао је српски тренер.

Утакмице првог кола италијанског првенства играће се 20. и 21. августа.

Михајловић је добио отказ у Милану у априлу. Тада га је заменио Кристијан Броки, који је у међувремену замењен Винченцом Монтелом.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво