Дечак са срцем лава и ногом Андрее Пирла!

Карлос Бланко, 20-годишњи фудбалер који наступа за Јувентус у Примавери (лиги младих тимова), а који је поникао у Барселониној кантери свима познатој као Ла Масија, постигао је апсолутно предиван гол за „бјанконере“ на утакмици са Мелбурн Викторијем у Аустралији.

Оно што највише импонује код овог гола јесте смиреност коју је презентовао овај младић. Дефанзивац је примирио лопту, без и трага тензије подигао главу на центру игралишта, а онда одапео лопту са предивном комбинацијом снаге и прецизности.

Голман Томас Лоренс није имао ни најмање шансе да ово заустави. А и како би?! На крају, Мелбурн је стигао до изједначења, па и победе после пенала (на Интернационалном Купу шампиона ремији не постоје), али нико се тога колико сутрадан неће сећати. Овог гола хоће...

Леонардо Бонући важи за централног бека са импресивном ногом (зато га толико и цени Пеп Гвардиола). Карлос Бланко претендује да једног дана постане подједнако важан за шампиона Италије. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи