Регионална лига креће 2018. године?

Регионална лига могла би да почне 2018. године године, изјавио је председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза. Идеја је да се игра паралелно са домаћим такмичењима, а шампион би зарадио 2,5 милиона евра и имао место у Лиги шампиона.

Он је гостујући на телевизији Аренаспорт рекао да постоји концепт који је подржала Европска фудбалска унија.

"Идеја је да се игра паралелно са домаћим такмичењем, а одржавало би се између фебруара и маја. Саме награде не би биле мале, већ би биле веома значајне и имале би великог утицаја на буџете свих клубова", рекао је Кокеза.

Први човек српског фудбала изјавио је да би шампион тог такмичења приходовао око 2,5 милиона евра, као и да би првих осам или девет тимова зарадило најмање 700.000 евра.

Шампион би имао проходност у Лигу шампиона, а план је да из Србије и Хрватске учествују по четири клуба, Босна и Херцеговина имала би два представника, а Црна Гора, Македонија и Словенија једног.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи