Нолито је нова "деветка" Манчестер Ситија

Сада је и званично - Нолито је постао друго појачање Манчестер Ситија овог лета. Шпански фудбалер у Премијер лигу долази из Селте, где је за три сезоне одиграо 103 меча и постигао 29 голова.

Нолито је био део Барселоне у не тако кратком периоду, али је између 2008. и 2011. године (док је његов садашњи тренер Пеп Гвардиола водио Блауграну) углавном играо за Б тим Каталонаца.

Мануел Агудо Дуран, какоје Нолиту право име, након Барселоне је играо за Бенфику.

Први пут је позван у национални тим (у било којој узрастној категорији) када је имао 28 година, у поразу Шпаније (1:0) од Немачке.

Био је део тима који је играо на Европском првенству у Француској, где је, до меча са Италијом у осмини финала, пружао јако добре партије.

Као што је и очекивано, Нолита је ка Манчестер Ситију привукао и његов нови тренер.

„Мислим да је Гвардиола најбољи тренер на свету. Зна много о овој игри и помоћи ће ми да напредујем као играч и сигуран сам да ће извући најбоље из мене", рекао је Нолито, који ће у Енглеској носити дрес са бројем девет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи