Читај ми!

Вијеира: Решио бих проблем у нападу Португалије

Фудбалер Црвене звезде Уго Вијеира сматра да је имао места у репрезентацији Португалије на Европском првенству у Француској и поручио да би решио проблем у нападу који имају од старта турнира.

Вијеира је био "на оку" селектора Фернанда Сантоша за ЕУРО, који је због омаленог нападача био и на 151. вечитом дербију, али је на крају предност добио Едер, који нема велику минутажу.

"Сви људи знају и виде да имамо проблем у нападу, али селектор Сантош искоришћава оно што има на располагању. Одлука да ме не поведе није зависила од мене, иако мислим да сам могао да будем у селекцији", рекао је Вијеира Танјугу на припремама у Словенији.

Први нападач црвено-белих истиче да са великом пажњом прати првенство Европе и да га радује што је Португалија дошла до четвртфинала и дуела са Пољском.

"Наравно да пратим Португалију, скоро све утакмице на ЕП сам одгледао. За моју земљу је добро што се репрезентација квалификовала у четвртфинале, са добрим изгледима за пролаз даље. Играју дефанзивно, али сам срећан што су дошли међу осам најбољих".

Вијеира се осврнуо и на припреме са Звездом, признавши да још увек није спеман јер дуго вуче повреду зглоба.

"Још увек нисам у мом ритму, покушавам да се вратим после повреде и изгубљеног времена. Осећам бол у зглобу, нисам најбоље физички спреман, али мислим да ћу бити спреман за квалификације за Лигу шампиона. Добро смо кренули сезону победом над Заријом и веома је важно да се што боље спремимо у пријатељским утакмицама и нападнемо пласман у Лигу шампиона".

Стрелац 20 голова у Суперлиги прошле сезоне тренутно је један од најтраженијих из редова првака Србије и налази се у групи играча који би уз праву понуду могли да напусте Црвену звезду крајем августа.

"Имам уговор са Звездом, очекује нас доста посла у Европи и да покушамо да се пласирамо у Лигу шампиона. Задовољан сам овде, али свашта може да се догоди".

На питање какво мишљење има о Марсељу и да ли зна да је Мичу Батшуаји прешао из тог клуба у Челси (Вијера се спомињао као замена за белгијског нападача прим. аут), одговорио је: "Не мислим ништа (смех)... Мисли су ми везане само за Звезду", закључио је Вијеира.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи