Ибањез као посредник: Чуо сам се са Мучеом, жели у Звезду

Аргентински фудбалер Луис Ибањез рекао је да његов бивши саиграч из Боке Јуниорс Пабло Муче има велику жељу да дође у Црвену звезду и да је преостало само да се договори са челницима клуба.

Некадашњи репрезентативац Аргентине и нападач бразилског Палмеираса последњих дана се све чешће спомиње као велико појачање шампиона Србије за напад на Лигу шампиона, а на том послу "ради" и Ибањез.

"Од првог нашег разговора има жељу да дође. Одбио је понуде са америчког континента, рекао ми је да би волео да обуче дрес Звезде. Видећемо шта ће се десити у преговорима између челника клуба и њега", рекао је Ибањез Танјугу на припремама у словеначким Термама Чатеж.

Ибањез је посаветовао земљака да би направио прави потез преласком на Маракану.

"Рекао сам Мучеу све најбоље о клубу, да је Звезда прави избор ако хоће да направи корак напред у каријери и достигне успехе као што сам ја. Све ће му се то касније вратити и оствариће трансфер у још већи клуб".

Одлични леви бек осврнуо се и на приче да је наводно договорен његов трансфер у турски Трабзон за 1,4 милиона евра и поручио да се то неће десити бар до краја европских квалификација.

"Не знам још увек, ништа није сигурно. Ту сам, уговор ме везује и бићу бар до краја квалификација за Лигу шампиона. За после ћемо видети. Тренутно имам велику жељу да са Звездом уђем у Лигу шампиона", додао је бивши фудбалер загребачког Динама и Ђера.

Црвено-бели су јуче у првој провери у Словенији савладали украјинског прволигаша Зарију 3:1, што радује Ибањеза.

"Победа радује, али најбитније је да смо одиграли добар меч, потребни су нам минути јер још нисмо уиграни и спремни. Неопходно је време за то, тек у наредним мечевима следи одлука о најбољем тиму, али све ће сложити тренер Божовић пред квалификације за Лигу шампиона".

Ибањез је одличан учинак из прошле сезоне, у којој је имао девет голова и 12 асистенција, наставио и на припрема јер је асистирао Александру Катаију за гол против Зарије.

"Још једна асистенција за мене, драго ми је да сам наставио са тим. Мени није толико битан индивидуални учинак, већ да се екипа што боље спреми како не би било осцилација", закључио је Ибањез.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи