Читај ми!

Лешњак: Очекујем тежак меч, али и повољан резултат

Тренер фудбалера Чукаричког Милан Лешњак рекао је да његова екипа спремна дочекује почетак нове сезоне и додао да очекује повољан резултат против казахстанског Ордабасија на старту квалификација за Лигу Европа. Меч се игра у четвртак од 20.30 на Бановом брду. Тренер Ордабасија: Чека нас тежак задатак.

"Ордабаси је квалитетна екипа, са квалитетним појединцима, који су способни да реше дуеле у ситуацијама један на један. Ипак, на нама је да наметнемо ритам на средини терена од почетка. У сваком случају, очекујем тежак меч, али и повољан резултат", рекао је Лешњак новинарима на стадиону Чукаричког.

Фудбалери Чукаричког сутра почињу нову сезону утакмицом првог кола квалификација за Лигу Европа против Ордабасија. Меч је на програму од 20.30 на Бановом брду.

"Они су можда у предности јер им је првенство у току, па им је форма на вишем нивоу, али ми имамо предност домаћег терена. Јаче стране су им прекид и, као што сам рекао, ситуације један на један, поготово на крилима", навео је Лешњак.

Он је додао да су сви играчи спремни за сутрашњи меч, осим од раније повређеног Петра Бојића.

"Остале су ми само нејасноће на две позиције, нисам 100 одсто сигуран ко ће играти на тим позицијама", додао је он.

На питање новинара да ли ће нови нападач Беко Фофана играти на сутрашњем мечу, Лешњак је рекао да ће сигурно наћи своје место међу 18 играча. "Спреман је за оно зашта нам је потребан", рекао је Лешњак.

Голман Чукаричког Немања Стевановић рекао је да је најважније да његова екипа сутра не прими гол.

"Очекује нас јако тешка утакмица и добар противник. Сутра неће бити крај јер играмо двомеч са њима, али најбитније је да не примимо гол и да покушамо да постигнемо што више... Сутрашања утакмица је јако битна, јер ове године желимо да постигнемо што више у Европи", рекао је Стевановић.

Новинаре је занимало и да ли су тачни медијски наводи да ће прећи у Партизан.

"Не размишљам о Партизану, не размишљам уопште о томе. Ја сам играч Чукаричког и даље и размишљам само о сутрашњој веома битној утакмици", рекао је Стевановић.

Тренер Ордабасија: Чека нас тежак задатак

Тренер казахстанског Ордабасија Бахтијар Бајсеитов рекао је да његова екипа ове сезоне жели да обрадује своје навијаче резултатима у Лиги Европа, али је истакао да их чека тежак задатак против фудбалера Чукаричког.

"Желимо да обрадујемо наше навијаче, јер прошле сезоне нисмо имали среће. Такве су нам амбиције. Желимо да прођемо ову фазу, али задатак ће бити тежак, како због пута, тако и због самог квалитета Чукаричког", рекао је Бајсеитов новинарима на стадиону на Бановом Брду.

"Већ сам био овде, гледао сам утакмицу Чукаричког када је играо против Борца из Чачка, а ја сам дошао да пратим Срђана Вујаклију. Тада сам видео какав потенцијал има ова екипа", рекао је Бајсеитов.

"Нисмо дошли да се бранимо, увек играмо отворено. Можда јесте наша предност то што се реваш игра код нас, па тако можемо да у случају доброг резултата тактизирамо у реваншу... Очекујем тешку утакмицу и велику борбу", рекао је Бајсеитов.

И фудбалер Александар Синчевић је рекао да његову екипу очекује тежак задатак против Чукаричког.

"Очекује нас тежак задатак, знамо да играмо против младе екипе, али технички веома добро обучене. Сигуран да ће свако од играча дати 120 одсто да оправда очекивања тренера и верујем да ћемо тако даћи до повољног резултата... Наша предност може да буде то јер нам од марта траје првенство и добром смо ритму, док је Чукарички тек изашао из припрема", рекао је он.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи