Читај ми!

Нова победа Звезде, савладана и украјинска Зорја

Фудбалери Црвене звезде победили су украјинску Зорју из Лугањска са 3:1, у пријатељској утакмици на припремама у Словенији. Полетановић: Значи ми првенац, биће их још

Зорја је повела у четвртом минуту преко Виктора Паула, а преокренули су Александар Катаи у 43, Предраг Сикимић у 77. из пенала и Марко Полетановић у 78.

Звезда је почела са Томасом Фибелом, Андријом Луковићем, Милошем Цветковићем, као и играчима који су били стандардни у прошлој сезони. Тај тим се мучио против физички јачег ривала у првом полувремену, али је тај део ипак завршен нерешено.

Тренер Миодраг Божовић је средином другог полувремена заменио цео тим, који је голом Сикимића из пенала, а потом и лепим поготком новајлије Полетановића, који је снажно шутирао у горњи десни угао са 25 метара, преокренуо и забележио трећу победу у предсезони.

Црвено-бели су до сада током припрема победили Хајдук из Бешке са 10:1 и Борац из Старчева са 7:0.

Наредни пријатељски сусрет, Звезда ће играти 5. јула против Волина, такође у Кршком. Звезда ће сезону почети 12. јула, када ће гостовати Валети или Торшавну у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Полетановић: Значи ми првенац, биће их још

Фудбалер Црвене звезде Марко Полетановић изјавио је да му много значи гол на дебију. Он је обележио дуел са Украјинцима у Кршком пошто је постигао леп гол са више од 20 метара.

"Најбитније је да смо победили због самопоуздања. Било је веома тешко у првом полувремену због врућине. Много ми значи гол у првом мечу, надам се да ће их бити још", рекао је Полетановић београдским извештачима на припремама.

Полетановић је недавно дошао у редове првака Србије на једногодишњу позајмицу из Гента, прошлосезонског учесника Лиге шампиона.

"Другачије се ради у Звезди, више са лоптом, док је у Белгији било много трчања, чак 20 километара дневно смо знали да одрадимо. Код тренера Божовића се добро ради и сваким даном се све више уигравамо", поручио је бивши ђак Војводине.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво