Читај ми!

Војводина против "Бокеља" иде на победу

Фудбалери "Војводине" у путују у Црну Гору где ће, у четвртак од 17.30 сати у Петровцу одмерити снаге са екипом "Бокеља" из Котора у утакмици првог кола квалификација за Лигу Европе.

Први помоћни тренер "Војводине" Драган Шарац данас је на конференцији за новинаре најавио да ће "Војводина" у том мечу ићи на победу без обзира што су под знаком питања наступи Максимовића, Ћурка и Палочевића.

"Очекује нас тешка утакмица на помало чудном терену у Петровцу који је значајно мањих димензија од уобичајених, али ће играчи, сигуран сам, пружити свој максимум како би остварили повољан резултат" рекао је Шарац. По његовим речима екипа "Бокеља" је прилично квалитетна што је потврдила освајањем четвртог места у црногорској лиги.

Шарац је рекао да су стручни штаб и играчи гледајући видео снимке добро упознали квалитет противника у ком, како је казао, углавном играју играчи из Црне Горе и неколико фудбалера из Србије, од којих је посебно издвојио Ђенића који је својевремено наступао за "Металац" из Горњег Милановца.

Фудбалски клуб "Бокељ" из Котора основан је 1926. године, за време СФРЈ углавном је наступао у републичком рангу такмичења, а највећи успех је остварио давне 1951. када је био члан јединствене Друге савезне лиге.

Освајањем четвртог места у шампионату Црне Горе "Бокељ" је по први пут у својој историји обезбедио пласман у евро такмичења.

Стадион у Петровцу "Под малим брегом" капацитета је око 1500 гледалаца, а "Бокељ" на њему игра као домаћин јер стадион у Котору не испуњава критеријуме УЕФА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво