Морињо враћа Погбу у Јунајтед?

Пол Погба је због Алекса Фергусона напустио Манчестер Јунајтед, а како ствари сада стоје, могао би да се врати на Олд Трафорд, због Жозеа Мориња.

Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Морињо започео је преговоре око трансфера фудбалера Јувентуса Пола Погбе и искористиће добре везе са менаџером Мином Рајолом да заврши тај посао.

Шпански лист Ас пише да је Реал Мадрид сада у другом плану, јер Јунајтед нуди Јувентусу 120 милиона евра и Погби плату од чак 15 милиона.

Председник Реала Флорентино Перез, упрскос инсистирању тренера Зинедина Зидана, није велики поштовалац француског везисте и одустао је када је чуо колико торински клуб тражи новца.

Погба је већ био на Олд Трафорду, али је одиграо само три утакмице и као слободан играч прешао у Јувентус, где се у афирмисао и постао један од најбољих фудбалера света на својој позицији.

У случају да се трансфер реализује биће најскупљи у историји фудбала, а досадашњи рекорд држи Герет Бејл од 100 милиона евра приликом преласка из Тотенхема у Реал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво