Меси: Ово је крај, уморио сам се!

Најбољи аргентински фудбалер Лионел Меси, после четвртог изгубљеног финала са репрезентацијом, изјавио је да су умор и велико разочарање разлози повлачења из националног тима.

Аргентина је у финалу Копа Америка поражена од Чилеа после пенала 4:2 (0:0), а управо је Меси био један од трагичара јер је промашио и после тога саопштио да завршава репрезентативну каријеру у 29. години.

"Одлуку сам већ донео и то је то. Много сам се уморио и тренутно се тако осећам. Веома сам тужан после новог пораза. Размишљао сам у свлачионици и донео одлуку да је крај. Играо сам четири финала и није ово за мене. Покушао сам да будем шампион са Аргентином, али нисам успео", рекао је Меси после 133 утакмице и рекордних 55 голова за Аргентину.

Његов саиграч Серхио Агуеро изјавио је да још неколико играча размишља да се повучце, али није конкретно рекао на кога мисли.

"Постоји још неколико играча који разматрају да ли да наставе да играју за репрезентацију. Ово је најгора свлачионица чији сам део. Осећај је гори него после пораза од Немачке у финалу Светског првенства у Бразилу", поручио је нападач Манчестер Ситија. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара