Читај ми!

Дибала: Сада смо много јачи, идемо по трофеј ЛШ

Фудбалер Јувентуса Пауло Дибала изјавио је да је торински тим доласком Миралема Пјанића и Данија Алвеса, уз останак Пола Погбе, на нивоу Барселоне, Реал Мадрида и Бајерна.

"Годину дана сам у Јувентусу и ниједног тренутка нисам помислио да одем. Имао сам добру сезону и веома сам срећан у Торину. Са Алвесом и Пјанићем можемо да освојимо Лигу шампиона. Јувентус је на истом нивоу као Барселона, Реал и Бајерн. Били смо веома близу пехара прошле године, док смо ове нисмо имали среће, јер смо елиминисани од Бајерна 30 секунди пре краја", рекао је Дибала за Газету дело Спорт.

Он је признао да је био изненађен трансфером Пјанића из Роме, као и да се радује сарадњи са Данијем Алвесом, чији је долазак из Барселоне практично готов.

"Миралем може да учи Погбу како се изводе слободни ударци. Сигуран сам да Пол остаје, скроз је опуштен. Слично је било прошле сезоне када је био критикован, тада је имао одличну реакцију", поручио је Аргентинац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво