Дел Пјеро: Победа над Реалом почетак серије успеха

Фудбалери Јувентуса серију од пет мечева без победе прекинули су тријумфом у Лиги шампиона над једним од најбољих европских клубова Реалом из Мадрида (2:1).

Победа над "краљевским клубом" одлична је увертира за првенствену утакмицу у суботу, коју Јувентус игра против градског ривала Торина.

Капитен Јувентуса и стрелац првог гола Алесандро дел Пјеро рекао је да би тријумф над Реалом могао да буде почетак серије победе.

"Надамо се да је ово само први корак ка низу тријумфа у будућности. Веома сам срећан, јер смо меч одиграли у веома тешком тренутку за клуб. Били смо сјајни", истакао је Дел Пјеро.

Челници Јувентуса су због серије лоших резултата тренеру Клаудију Ранијерију морали јавно да дају подршку, пошто су пре утакмице са Реалом почеле шпекулације о његовом одласку из Торина.

За разлику од Ранијерија, тренер Реала Бернд Шустер утакмицу у Торину није доживео као судбоносну, упркос поразу.

"Најважније је да Реал на крају прве фазе буде први у Х групи", кратко је прокоментарисао немачки стручњак.

После три одиграна кола Јувентус је први у групи са седам бодова, један мање има Реал, белоруски Бате Борисов је сакупио два бода, док је руски Зенит последњи са једним бодом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи