Кејн и Варди предводе "Албион" у Француској

Селектор фудбалске репрезентације Енглеске Рој Хоџсон објавио је списак играча за предстојеће Европско првенство у Француској, на коме су Маркус Рашфорд и Данијел Стариџ.

Са ширег списка отпали су фудбалер Њукасла Андрос Таунзенд, Дени Дринквотер из Ливерпула и играч Манчестер ситија Фабијан Делф, који је стављен на листу играча на чекању.

Фудбалер Манчестер јунајтеда Маркус Рашфорд је дебитовао за државни тим прошлог петка у пријатељској утакмици са Аустралијом (2:1) и постигао гол. Он је у професионалном фудбалу дебитовао 25. фебруара, одиграо је 18 утакмица за Јунајтед и постигао осам голова.

У тим је позван и играч Ливерпула Данијел Стариџ, који је пропустио претходне две пријатељске утакмице, али је јуче тренирао с репрезентацијом.

Последњу утакмицу пред Европско првенство Енглеска ће играти у четвртак против Португалије.

На Европском првенству у Француској, од 10. јуна до 10. јула, Енглеска ће играти у Групи Б са Русијом, Велсом и Словачком.

На Хоџсоновом списку се налазе.

Голмани: Фрејжер Форстер (Саутемптон), Џо Харт (Манчестер сити) и Том Хитон (Барнли).

Одбрана: Рајан Бертранд (Саутемптон), Гари Кејхил (Челси), Натанијел Клајн (Ливерпул), Дани Роуз (Тотенхем), Крис Смолинг (Манчестер јунајтед), Џон Стоунс (Евертон) и Кајл Вокер (Тотенхем).

Средина терена: Деле Али (Тотенхем), Рос Баркли (Евертон), Ерик Дајер (Тотенхем), Џордан Хендерсон (Ливерпул), Адам Лалана (Ливерпул), Џејмс Милнер (Ливерпул), Рахим Стерлинг (Манчестер сити) и Џек Вилшир (Арсенал).

Напад: Хари Кејн (Тотенхем), Маркус Рашфорд (Манчестер јунајтед), Вејн Руни (Манчестер јунајтед), Данијел Стариџ (Ливерпул) и Џејми Варди (Лестер).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво