Бака за 20 милиона дува балончиће...

Енглески Вест Хем понудио је 20 милиона евра за трансфер нападача Милана Карлоса Баке. Вест Хем је спреман да му да садашњу плату од четири милиона евра по сезони.

Бака је у разговору са клупским челницима "росонера" изразио жељу да оде, незадовољан резултатима и квалитетом (са)играчког кадра.

Клуб у коме је тренер Славен Билић и који има сјајну сезону иза себе, а прелазак на Олимпијски стадиону у Лондону му гарантује озбиљнији новчани прилив, спреман је да колумбијског нападачу понуди садашњу плату од четири милиона евра по сезони.

Председник лондонског клуба Давид Саливен изјавио је да жели да доведе врхунског напача, за којег је спреман да издвоји до 35 милиона евра. Бака испуњава оба услова.

Некадашњи фудбалер Севиље прошлог лета је дошао на Сан Сиро за 30 милиона евра и постигао је 20 голова на 42 утакмице.

Вероватно би постигао и више, да је систем у којем је играо Милан током читаве сезоне био прилагођенији његовим квлаитетима и ономе што може да понуди на терену. Бака, као и Луиз Адријано, је због тога имао много проблема. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво