Читај ми!

Тери: Морињо је прави тренер за Манчестер јунајтед

Капитен фудбалера Челсија Џон Тери рекао је да очекује да ће Жозе Морињо бити успешан у Манчестер јунајтеду и оценио да је Португалац прави тренер за тај клуб. Морињо је прошлог петка именован за новог тренера Манчестер јунајтеда, где је заменио отпуштеног Луја ван Гала.

Морињо је без посла од прошлог децембра, када га је отпустио Челси. Он је у два наврата предводио Челси и најуспешнији је тренер у клупској историји, а Тери је са њим освојио осам трофеја.

"То су фантастичне вести за Манчестер јунајтед. Сигуран сам да ће навијачи и играчи Јунајтеда бити одушевљени, а већ сам у више наврата рекао да је он најбољи тренер са којим сам икада радио. Он ће бити одличан за Манчестер јунајтед, сигуран сам", рекао је Тери, пренели су британски медији.

Осим Мориња, још два страна тренера предводиће два велика енглеска клуба, Антонио Конте ће овог лета преузети Челси, а Пеп Гвардиола радиће у Манчестер ситију.

"Мислим да је то одлично за енглески фудбал... Жозе и Пеп у Манчестеру, а Конте долази у Челси. Видећемо праву борбу медју тенерима који ће желети добро да почну. Очекује нас занимљива сезона", додао је Тери.

Манчестер јунајтед други пут у последње три сезоне није успео да се пласира у квалификације за Лигу шампиона. Ову сезону екипа је завршила на петом месту на табели и играће у Лиги Европа.

Јунтед је ове сезоне освојио ФА куп победом над Кристал Паласом од 2:1, 21. маја на Вемблију, а то је била последња утакмица Луја ван Гала на клупи екипе из Манчестера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара