Илић остаје у Партизану, Јовановић одлази

Капитен фудбалера Партизана Саша Илић рекао је да неће прихватити понуду из Индије и да ће са београдским клубом продужити уговор на још једну сезону. Стручни штаб Партизана одлучио да не настави сарадњу са дефанзивцем Марком Јовановићем.

"Не идем нигде из Партизана, прихватићу да продужим сарадњу на још једну сезону и потписаћу када се вратим у Београд", рекао је Илић за данашње издање листа Спорт.

Како се наводи, Илић је требало да за "више него озбиљан новац за српске услове" настави каријеру у Индији, где је требало да се задржи само четири месеца и буде један од промотера лиге која је у повоју.

Спорт је пренео и да је стручни штаб Партизана одлучио да не настави сарадњу са дефанзивцем Марком Јовановићем. Одлука му је већ саопштена, а Јовановић је после тога отишао на одмор са породицом.

Јовановић је овог пролећа био један од најстандарднијих првотимаца Партизана. Постигао је први гол у победи над Јавором од 2:0 у овогодишњем финалу Купа Србије.

Неизвесно је и да ли ће нападач Валери Божинов остати у Партизану, иако има уговор на још једну сезону.

"Није то питање за мене већ за тренера и спортског директора. Немам повратну информацију о плановима, мада имам уговор на још једну сезону. Видећемо убрзо, важно је да смо живи и здрави", рекао је Божинов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво