Лукаку: Знам где ћу, хоћу да освајам трофеје...

Нападач Евертона Ромелу Лукаку дао је снажан наговештај да жели да оде из клуба и поручио да је право време да почне да осваја трофеје.

Лукаку је током три сезоне играња за "карамеле" постигао 61 гол, али је након још једне године без освојеног трофеја управи јасно ставио до знања да је незадовољан у Евертону, иако је нови власник најавио огромна улагања.

"Дошао сам до дела у којем морам да направим прави избор за наставак каријере. Имамо новог инвеститора у Евертону и из пристојности ћу саслушати шта има да каже, али у мојој глави сам већ одлучио. Желим да освајам трофеје. Имао сам веома добру сезону, али је време да изградим репутацију, зато играм фудбал. Добио сам тај победнички менталитет још у Челсију", рекао је Лукаку.

Белгијски нападач је током каријере наступао за Андерлехт, већ поменути Челси и Вест Бромвич Албион, пре него што је у јулу 2014. године потписао петогодишњи уговор са Евертоном.

Са Челсијем има освојен ФА Куп, док је са Андерлехтом освојио титулу шампиона у Белгији.

Претходних недеља интересовање за 23-годишњег фудбалера показали су Манчестер Јунајтед и минхенски Бајерн, као и његов бивши клуб Челси.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво