Читај ми!

Мијатовић: Реал трофејом спасава сезону, Бејл решава меч

Некадашњи фудбалер Партизана и мадридског Реала Предраг Мијатовић изјавио је да би краљевски клуб освајањем Лиге шампиона спасио сезону и изразио наду да ће финале са Атлетиком решити Герет Бејл.

Градски ривали Реал и Атлетико бориће у суботу за "ушати трофеј" у финалу, што ће бити својеврсна реприза лисабонског финала из 2014. године. Екипа Зинедина Зидана јури 11. европску титулу, док тим Дијега Симеона жели да се домогне првог пехара из трећег финалног покушаја.

"Реал Мадрид мора да победи уколико мисли да спаси сезону. Уколико то не уради биће друга узастопна разочаравајућа сезона. Постоје играчи који су рођени са даром за головима, посебно у финалима, и то није случајност. Бејл је сјајан играч, ефикасан и надам се да ће постићи гол", рекао је Мијатовић за Марку.

Мијатовић је три сезоне носио дрес Реала и остаће упамћен јер је голом против Јувентуса (1:0) 1998. донео Мадриђанима титулу првака Европе после 32 године.

Финале Лиге шампиона између Реала и Атлетика игра се у суботу од 20.45 сати у Милану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво