Читај ми!

Путин одобрио Нојштадеру да игра за Русију

Председник Русије Владимир Путин дао је сагласност да фудбалер Шалкеа Роман Нојштадер, рођен у Украјини, игра за репрезентацију Русије на Европском првенству у Француској.

Путин је одобрио да се фудбалеру, који је рођен у Дњепропетровску, изда пасош по убрзаној процедури.

"У складу са руским Уставом, са задовољством могу да објавим да је Нојштадер нови држављанин Русије", поручио је Путин, а преноси Ројтерс.

Селектор репрезентације Русије Леонид Слуцки уврстио је Нојштадера на списак играча за ЕП и његов деби се очекује у пријатељској утакмици са Чешком 1. јуна.

Нојштадер је прошао млађе селекције Немачке, где је одрастао, чак одиграо два меча за А тим, али је ипак прихватио позив Русије.

Русија ће на шампионату у Француској играти у Б групи са Енглеском, Велсом и Словачком.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво