Јанковић о повратку у Звезду: Хоћу, само да решим све са Вероном

Српски фудбалер Бошко Јанковић рекао је да није спорна његова жеља да се врати у Црвену звезду, али да за то постоји много препрека, пре свих уговор са Вероном.

Верона је у тек завршеној сезони испала из Серије А, што само по себи отвара могућност да Јанковић раздужи опрему клуба из Вероне и ослободи пут ка матичном клубу.

"Још годину дана везан сам уговором за Верону, али ускоро би требало да причам са клубом. Морамо да се договоримо око много ствари и брзо ће све бити познато", рекао је Јанковић Танјугу, приликом гостовања у Београду на хуманитарном мечу "Асови за децу".

Челници Црвене звезде у последње време не крију велико интересовање да после осам година врате бившег репрезентативца Србије у своје редове.

"Знам све око интересовања. Сви знају колико волим Звезду, али сада немам прави одговор. Не бих желео да дајем лажна обећања и превише причам о томе. Има времена, пре тога морам да решим ситуацију са Вероном", поручио је Јанковић.

Јанковић истиче да мора много ставки да се реши око доласка на Маракану, али да је спреман на договор.

"Има доста ствари око којих би требало да се усагласимо. Познато је да сам велики звездаш и све остало је небитно", закључио је сада већ 32-годишњи фудбалер.

Јанковић је са Звездом освојио дуплу круну 2006. године, а потом је играо за Мајорку, Палермо, Ђенову и Верону.

За репрезентацију Србије одиграо је 31 утакмицу и постигао пет голова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво