Читај ми!

Ивановић: Неопходно јединство на путу ка СП у Русији

Капитен фудбалске репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да су предстојеће пријатељске утакмице са Кипром, Израелом и Русијом веома битне како би се тим уиграо пред почетак квалификација за Светско првенство 2018. године.

"Очекују нас јако важне утакмице, јер би требало да се уиграмо, прихватимо захтеве селектора и спремно дочекамо квалификације за Светско првенство.

Сви желимо исто и ућиничемо све да дођемо до циља", рекао је Ивановић на окупљању репрезентације у Старој Пазови.

Фудбалер лондонског Челсија истиче да је неопходно јединиство јер само тако може да се обезбеди пласман на првенство света у Русији.

"Само заједно можемо до циља, да сви дишемо као један. Одабир градова пријатељских утакмица је добар, радује ме да играмо у унутрашњости. Да Србија буде уз нас у среду у Ужицу, а онда у Новом Саду", поручио је Ивановић, уз констатацију да су на списку Србије тренутно најбољи играчи. Према његовим речима селектор Славољуб Муслин предочио је играчима захтеве на првом састанку.

"Упознао нас са неким стварима и захтеви су јасни. На свима нама је да наредне две недеље искористимо на најбољи могучи начин. О њему као тренеру и човеку мислим све најбоље", закључио је Ивановић, кога је Муслин својемено дочекао као тренер у Локомотиви приликом трансфера из ОФК Београда.

Репрезентативци Србије против Кипра играју 25. маја у Ужицу, потом шест дана касније ривал је Израел у Новом Саду, пре него што ову акцију заврше 5. јуна у Монте Карлу у мечу са Русијом.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво