Томић: Меч са Вождовцем важан, али је финале Купа најважније

Тренер Партизана Иван Томић рекао је да је предстојећи дуел са Вождовцем у првенству битан његовим фудбалерима, али да је финале Купа Србије најважније.

"Битна нам је утакмица са Вождовцем, али финале Купа нам је најважније. То ће утицати на састав и сигурно ће бити неких промена", рекао је Томић на конференцији за новинаре у Београду.

Партизан ће у суботу дочекати Вождовац у 35. колу Супер лиге. Црно-бели се боре за друго место на првенственој табели, док наредни противник нема резултатски императив. Финале Купа Србије против Јавора играће се у среду.

Осим суспендованог Николе Миленковића, Томић ће имати све играче на располагању, а у првих 11 ће се вратити Седрик Гогуа, који се опоравио од повреде.

"Имамо разлога да будемо задовољни јер можемо да располажемо већим фондом играча него на почетку сезоне. Било је потребно време да се уиграју линије тима, да се момци упознају са захтевима. Како време пролази, располажемо већим играчким кадром", рекао је Томић.

Према његовим речима, Гогуа због повреда није могао да напредује на прави начин. Он је додао да је Дарко Брашанац истегао мишић на претходној утакмици, али да би требало да буде спреман за Вождовац.

Томић је истакао да је задовољан формом своје екипе.

"У узлазној смо форми, боље играмо, компактнији смо. Надам се да ћемо против Вождовца наставити у том правцу и остварити још једну победу", рекао је Томић.

Како је рекао, екипа Вождовца је добро играла ове сезоне и честитао јој је на пласману у плеј-оф Супер лиге.

"Много бивших играча Партизана је у Вождовцу и свако од њих је опасан на свој начин. Прибојавали смо се и Маринковића и Одите и Михајлова... Вождовац има добру екипу. Очекује нас интересантна утакмица са тимом који жели да се надиграва. Надам се да ће бити добар темпо и много шанси и голова", рекао је Томић.

Утакмица ће се играти у суботу од 19.00 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво