Атлетико игра ружан фудбал? Уозбиљите се...

Међу фудбалским аудиторијумом који не разликује различите врсте блокова, различите врсте пресинга и не разазнаје различите варијанте зонских одбрана (а ово је један тако мајушни део фудбалског лексикона), фудбал који игра Атлетико Мадрид није привлачан. Због таквог става публике ама баш нико се не потреса на "Висенте Калдерону"...

Нападач Атлетика Антоан Гризман изјавио је да га не дотичу приче како његов тим игра "ружан" фудбал и поручио да се једино резултат вреднује.

Атлетико је изборио финале Лиге шампиона јер је елиминисао Бајерн због гола у гостима, управо поготком Гризмана у Минхену.

Чак су и из Бајерна неки (а тамо нема ниједног фудбалског филистинца), пре свих Артуро Видал, истицали ултрадефанзивни стил игре изабраника Дијега Симеонеа, као и да ће се за титулу првака Европе борити лошији тим.

"Ми смо у финалу и то је једина ствар која се рачуна. Кога занима какав смо фудбал играли? Очигледно је да даје резултат", рекао је Гризман, а преноси "Ас".

Француски фудбалер додао је да је Симеоне усадио у екипу ратнички и победнички менталитет.

"Увек тражи све више од нас, нема опуштања и увек је присутан позитивни набој. Дијего у сваком тренутку пронађе праве речи како би свако од нас дао 100 одсто својих могућности. Под његовим вођством постао сам бољи играч, стрелац, иако се раније нисам истицао головима. Сваким даном учим од Симеонеа, претворио ме је у победника", одушевљен је Гризман.

Фудбалери мадридског Атлетика у финалу Лиге шампиона, које се игра 28. маја на миланском Сан Сиру, играће против градског ривала Реала.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво