Терзић и Божовић, планови за будућност Звезде

Мало ко је веровао да ће после скандирања навијача у дуелу са Радничким из Ниша, Црвена звезда постати нови шампион државе.

Од тог момента уследила је невероватна серија од 24 победе у низу. У једном тренутку разлика у односу на вечитог ривала, износила је 35 бодова.

"Једино што сам тада тражио било је стрпљење. Тражио сам време. Знао сам да смо на добром путу. У старту то није кренуло како треба, али првенство је дуго и показало се да смо били у праву што смо тражили време и стрпљење. Наравно, сви смо задовољни освајањем шампионске титуле", каже Звездан Терзић, директор ФК Црвена звезда.   

Управу тек сада очекује озбиљан рад, а то је довођење квалитетних играча који ће помоћи да црвено-бели остваре велики жељу - улазак у Лигу шампиона.

"Наравно да ћемо учинити све да већ ове године пробамо да уђемо у Лигу шампиона или Лигу Европе, што би био велики подстрек за даљи развој клуба. Не само финансијска стабилизација, већ за армију Звездиних навијача. Многе ствари смо већ договорили, само је питање да ли ће бити финансијских средстава за озбиљна појачања, која би нам колико-толико гарантовала улазак у неко европско такмичење", каже Терзић.

Један од најзаслужнијих за 27. титулу првака је Миодраг Божовић Гроф, најомиљенији лик црвено-беле армије навијача.

"Знао сам, оног момента када склопимо коцкице, да ћемо се борити за прво место. Нисам знао баш да ћемо бити први, али претпостављао сам. Има неко ко регулише све то међу звездама и нормално да смо заслужено први", каже Миодраг Божовић, тренер ФК Црвена звезда.

Навијаче највише занима да ли ће Гроф предводити црвено-беле и наредне сезоне.

"Још увек не знам. Сешћу ових дана да разговарам са директором Звезданом Терзићем и биће нешто јасније у току ове недеље, или почетко следеће. Не зависи све од мене", загонетан је Божовић.

Времена за славље нема пуно, јер већ крајем јула Звезду очекују нови изазови - квалификације за Лигу шампиона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво