Хрвати понудили премије играчима Андоре

Хрватски ногометни савез понудио је премије репрезентативцима Андоре уколико не изгубе утакмицу последњег кола квалификација за Првенство света против Украјине, објавио је Јутарњи лист.

Ту информацију потврдио је репрезентативац Андоре Марк Бернаус. Челници Фудбалске федерације Андоре су пре почетка утакмице, коју је Украјина добила резултатом 6:0, саопштили играчима да ће у случају нерешеног резултата свима бити исплаћено по 5.000 евра, односно по 8.000 уколико победе.

Коментаришући ту вест, хрватски медији констатују да је ХНС, ако је већ одучио да понуди премије играчима Андоре, могао заиста да "одреши кесу". Уосталом, тај бод би националном савезу донео скоро 20 милиона ера, уколико би Хрватска касније успела да прође бараж и оде на СП.

С тим у вези, наводи се да је Фудбалска асоцијација Енглеске у истој ситуацији пре две године репрезентативцима Андоре наводно понудила по 300.000 евра за позитиван резултат против Русије. Тада је Енглезима у квалификацијама за Првенство Европе било потребно да Руси не победе Андору, како би зазузели друго место у групи, али је Андора и тада била поражена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво