Читај ми!

Партизан убедљив у Сурдулици, Борац сигуран код куће

Фудбалери Партизана победили су у Сурдулици екипу Радника са 4:0, у 34. колу Супер лиге и тако се примакли Чукаричком на два бода заостатка на другом месту. Борац је код куће победио Раднички са 4:1, уз хет-трик Ђура Зеца.

Партизану је ово била прва победа после две утакмице, а до ње је дошао сигурном игром. По два гола постигли су Валери Божинов и Немања Михајловић, који су уписали и по асистенцију.

Партизан је дао два гола у финишу првог полувремена. Прво је Михајловић у 41. минуту продро у шеснаестерац са леве стране, а онда је додао лопту у средину, где је у трку, са ивице шеснаестерца Божинов проследио у мрежу.

Партизан је одиграо сличну акцију и у 45. минуту. Тада је Дарко Брашанац по левој страни ушао у шеснаестерац и вратио је лопту у средину одакле је Божинов сместио у мрежу са око 11 метара.

У 59. минуту постигнут је коначни резултат. Партизан је тада пресекао акцију Радника на средини терена и кренуо у полуконтру. Божинов је с ивице шеснаестерца послао лопту на леву страну, а Михајловић је покупио у трку и савладао Боривоја Ристића.

Партизан се трудио да игра до краја и то му се исплатило, пошто је Михајловић у надокнади времена постиао још један гол.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво