Читај ми!

Божовић: Нисмо ваљда толико глупи да испутимо предност

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је у данашњој утакмици са Вождовцем била најважнија победа и да мисли да његова екипа није глупа да изгуби бодовну предност коју има.

"За нас су најважнија била три бода и да победимо Вождовац. Имамо још четири утакмице, надам се да нисмо толико глупи да испустимо предност", рекао је Божовић новинарима после утакмице на Врачару.

Звезда је као гост победила Вождовац са 1:0 у 34. колу Супер лиге. Црвено-бели сада имају 45 бодова и потребна им је победа до краја како би обезбедили титулу шампиона Србије.

Према Божовићевим речима, утакмица није била "уопште лака", с обзиром на то да је Вождовац добра и искусна екипа "без обзира на серију пораза". Он је навео да је терен на стадиону на Врачару "свима био противник", али да није био лош, с обзиром на временске услове.

Када је реч о стрелцу Предрагу Сикимићу, Божовић је казао да је нападач црвено-белих професионалац који добро ради и да му је драго што му се то враћа головима.

Против Вождовца је наступио и Ненад Гаврић, који је имао малу минутажу током сезоне.

"Гаврић исто тако добро тренира, хтео сам и раније да му дам шансу, али смо се истањили са бодовима па смо морали да пустимо оне који су највише играли", рекао је Божовић.

Тренер Вождовца Братислав Живковић истакао је да му је драго што је гол дао баш Сикимић, некадашњи играч тог клуба.

"Јако ми је драго што је Сикимић дао гол, то је квалитетан момак и добар играч, ако је неко морао да да гол, нека је то он", додао је Живковић. Он је казао да је задовољан како се његова екипа супроставила Звезди.

"Тактички смо добро одиграли, са подмлађеном екипом. Хтели смо да намучимо Звезду, успели смо у томе, али Звезда је квалитетна екипа са добрим тренером. Звезда је ове године доминирала и сасвим заслужено оборила све рекорде и сасвим заслужено осваја ову титулу", казао је Живковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво