Ранијери: Имамо велико срце

Клаудио Ранијери, тренер Лестера, оценио је да је реми са Манчестер јунајтедом најправеднији резултат. Ипак, Италијан није забринут за титулу, пошто његова екипа има "велико срце".

Тренер Лестера Клаудио Ранијери оценио је да је реми у данашњој утакмици са Манчестер јунајтедом најправеднији резултат.

"Јунајтед је почео веома добро и било нам је тешко. Ми нисмо играли добро у првих 15 минута, на почетку смо били помало уплашени. После гола смо заиграли боље и мислим да је реми најправеднији резултат", рекао је Ранијери за Скај Спортс.

Лестер је одиграо 1:1 са Манчестер јунајтедом и није искористио прву прилику да освоји прву шампионску титулу у Премијер лиги у клупској историји.

Лестер је први на табели и за титулу му је била потребна победа на Олд Трафорду. "Лисице" ће ипак у овом колу имати још једну прилику да освоји титулу, ако сутра другопласирани Тотенхем не победи Челси.

"Нисам био забринут, пошто имамо велико срце и знао сам да ће играчи реаговати после гола. Тешко нам је без Џејмија Вардија. За нас је важно да покажемо менталитет, почетак утакмице није био добар, али задовољан сам игром после тога. Волео бих да гледам утакмицу Тотенхема, али путујем у Италију и можда нећу знати резултат док не изађем из авиона. Најважније је да наставимо да радимо", рекао је Ранијери.

Капитен Лестера Вес Морган рекао је да му је драго што је његовим голом екипа освојила важан бод.

"Било је веома тешко. Јунајтед је имао већи посед лопте и морали смо да се боримо. Освојили смо бод и то је корак у добром правцу. Испоставило се да је мој гол важан, а сјајан је осећај бити стрелац на Олд Трафорду. Титула није наша док не узмемо трофеј у руке", навео је он.

Тренер Манчестер јунајтеда Луј ван Гал рекао је да је његова екипа данас одиграла једну од најбољих утакмица у сезони.

"Али, то није било довољно. Ова утакмица је била тешка и за суђење, можда је требало да буде досуђен пенал, видели сте шта је било са Маруаном Фелаинијем. Може и Тотенхем да освоји шампионат, али мислим да Лестер заслужује да освоји титулу, добро су организована екипа", рекао је он.

Јунајтед се бори за четврто место на табели које води у квалификације за Лигу шампиона.

Манчестер јунајтед је пети на табели са 60 бодова, а четири више има његов градски ривал Сити. Јунајтед је одиграо 35 утакмица, а Сити данас игра против Саутемптона у 36. колу.

Фудбалер Манчестер јунајтеда Вејн Руни оценио је да је његова екипа заслужила победу.

"Сада ће нам бити тешко да уђемо међу четири, морамо да се ослањамо на друге екипе, али ћемо морати да освојимо максимални број бодова у преосталим утакмицама. Свим екипама је током целе сезоне било тешко да играју против Лестера, али мислим да смо данас имали боље шансе. Разочарани смо што нисмо победили, али морамо да идемо даље", рекао је Руни.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво